blogi

Blogi vertaistukena vanhemmille

Tämä on elämäni ensimmäinen blogi sekä elämäni ensimmäinen postaus. Tuo tieto tekee oloni innokkaaksi ja en malta odottaa mihin kaikkeen blogin perustaminen minut vie. Jännityskin on yhtä aikaa ihanan ja kamalan kutkuttavaa. Olen pitkään haaveillut blogin perustamisesta, mutta se on aina jäänyt, kun en ole löytänyt sopivaa aihetta.

Kirjoittaminen on ollut lähellä sydäntäni lapsuudesta asti. Silloin kirjoittelin päiväkirjaa sekä erilaisia tekstejä. Onhan tässä ollut paljon uuden opettelua ja sivujen asetuksetkin saattaa olla päin honkia, mutta koko ajan oppii lisää ja kehittyy. Siihen olinkin valmistautunut.

Nyt omien lasten myötä ja elämän ollessa tasapainossa koen olevani valmis kirjoittamaan ja avaamaan omia kokemuksiani lasten kasvatukseen liittyen. Tarkoituksenani on kirjoittaa ajatuksia, pohdintoja, näkökantoja lasten kasvatukseen liittyen omien kokemusteni pohjalta. Sisältöni tulee koostumaan myös erinäisistä vinkeistä ja suosituksista lasten peleihin, kirjoihin, leluihin. Ohessa pääsette myös jonkin verran kosketuksiin itseeni ja perhe-elämääni.

Lasten kanssa eläessä tulee vastaan monia tilanteita, joihin haluaisi ja tarvitsisi vertaistukea ja apua. Olen useammankin kerran kaivanut puhelimen esiin ja hakenut netistä tukea tilanteisiin. Sieltäkin apu löytyy ja olen huomannut, että ihmiset ovat kokeneet samanlaisia tilanteita mitä itse. Ja se helpotus siitä, ettei ole yksin näiden asioiden kanssa.

Halusin ensisijaisesti perustaa blogin, josta on iloa ja hyötyä muille. Saan myös itse tästä paljon, koska nautin kirjoittamisesta sekä asioiden pohtimisesta ja haluan auttaa muita. Tavoitteenani on, että edes joku vanhempi tai henkilö joka on tekemisissä lasten kanssa saisi vertaistukea blogistani. Kirjoitan tekstit omien kokemusteni ja ajatusteni pohjalta. Haluan myös itse oppia uutta, joten toivonkin, että pääsen myös kommunikoimaan lukijoideni kanssa ja kuulemaan teidän mielipiteitä käsittelemiini aiheisiin.

Mukavaa matkaa blogini parissa!

– Saara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *