blogi

Itsetehdyn joulukalenterin sisältö kahdelta viikolta

Blogin kirjoittaminen onkin ollut pari viikkoa tauolla. Oli monenlaisia jouluvalmisteluita ja nyt on ollut ihana rauhoittua joulun viettoon, joten kirjoittamiselle ei ole jäänyt oikein aikaa. Välillä tuntui jopa omituiselta, kun ei tullut ollenkaan kirjoitettua. Nyt taas ihana palata blogin kirjoittamisen pariin. Tässä postauksessa muistellaan vielä meidän lasten joulukalenteria, joten seuraavaksi lasten itsetehdyn joulukalenterin sisältö kahdelta viikolta.

🎀 11. joulukuuta oli askartelupäivä, kun tonttu ehdotti lapsille joulukorttien askartelemista. Askartelimme tyylikkäitä kuusikortteja, joihin löydät ohjeen täältä. Nämä ovat helppoja ja nopeita tehdä eikä näihin tarvitse paljoa materiaalia.

🎀 12. joulukuuta tonttu oli tuonut lapsille tonttukirjastosta pari kirjaa. Nämä kirjat tulivatkin oikein hyvään aikaan, kun lapset olivat juuri kipeitä. Luettiin kirjoja sohvalla viltteihin käärittyinä.

🎀 13. joulukuuta tonttu ehdotti lapsille, että voisivat tehdä oman jouluisen leikin tai ohjelman, joka voidaan myös kuvata. Lapset leikkivät olevansa tonttuja, jotka olivat ihmisten kotona etsimässä munia, joista kasvaisi myöhemmin uusi tonttuja.

🎀 14. joulukuuta oli laulupäivä, kun tonttu ehdotti, että laulettaisiin Pikkuinen tonttu laulu.

🎀 15. joulukuuta joulukalenterissa oli talvisia tarroja ja joulukuusen alta löytyi pienet lahjapaketit. Paketeista paljastui kuopukselle värityskirja ja esikoiselle sudokuvihko.

🎀 16. joulukuuta lapset saivat suut makeaksi, kun joulukalenterista tuli kaksi suklaakolikkoa.

🎀 17. joulukuuta tonttu toivoi, että viettäisimme elokuvailtaa ja katsoimme Joulupukki ja noitarumpu. Tämän elokuvan muistan omastakin lapsuudesta. Meillä se taisi olla silloin videolla.

🎀 18. joulukuuta tonttu ehdotti, että lapset voivat suunnitella oman tonttujumpan. Lapset ovatkin jumppailleet monenlaisia jumppia melkeinpä päivittäin.

🎀 19. joulukuuta tonttu oli tuonut joulukuusen alle lapsille piparivärityskuvia. Niitä lapset innolla värittivät.

🎀 20. joulukuuta lapset saivat kaksi jouluista kirjaa tonttukirjastosta. Kirjat olivat Pipsa possu ja joulupukki sekä Disneyn Aku Ankka ja eläinten jouluparaati.

🎀 21. joulukuuta tonttu toi lapsille valkoisia puuhelmiä ja juuttinarua, jotta lapset voisivat askarrella lumiukkoja joulukuusen koristeiksi. Näitä voisivat hyvin antaa myös joululahjaksi.

🎀 22. joulukuuta tonttu toivoi kuulevansa laulun Joulupuu on rakennettu.

🎀 23. joulukuuta olimmekin siirtyneet joulunviettoon vanhempieni luokse. Heillä asui myös joulutonttu tonttuoven takana, joten meidän tonttumme oli käynyt ystävällään kylässä ja tuonut samalla lapsille joulukalenterin sisällön. Joulukuusen alle oli tullut kaksi suklaakolikkoa sekä jouluinen kirja Kinkkulin jouluyllätys tonttukirjastosta.

🎀 24. joulukuuta lapset saivat paketit, joista tuli sylvanian families yllätyslelut, jouluiset rasiat sekä leikkeihin pieniä pipareita.

Tällainen joulukalenteri meidän lapsilla on ollut. Jos haluat nähdä joulukalenterin aiemmat luukut, käy vilkaisemassa postaus täältä.

Seuraava postaus tuleekin varmaan sisältämään paljon kuvia ja tekstiä meidän joulun vietosta. Kiva päästä teille kertomaan meidän joulusta ja ihanaa, että olet taas täällä mukana lukemassa! 💕

Mukavaa keskiviikkoa!

-Saara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *