blogi

Alkukesän kuulumisia

Alkukesä on alkanut oikein mukavasti ja lapset ovat olleen nyt pari viikkoa kesälomalla. Mieheni ja minä olemme olleet töissä. Itse olen tehnyt lyhyempää viikkoa, joka on ollut kyllä mukava. On saanut viettää lasten kanssa kivoja kesäisiä päiviä. Onhan näihin viikkoihin mahtunut sairasteluakin, kun kuopus heti loman alkuun sairastui ja vietettiin sitten kotipäiviä.

Mitä kaikkea ollaan tehty?

Vietettiin samaisena viikonloppuna, kun koulukin päättyi, esikoisen syntymäpäiviä hänen kavereiden kanssa. Niistä voit lukea täältä. Oli mukavat ja onnistuneet juhlat sekä esikoisen mieleen. Siihen perään kuopus sitten sairastuikin ja muutama päivä oltiin ihan kotosalla. Isompaa tautia ei onneksi tullut ja muutkaan emme sairastuneet. Samaisella viikolla käytiin koko perhe pyöräretkellä, jolla syötiin tämän kesän ensimmäiset jäätelökioskin jätskipallot.

Askartelimme lasten kanssa yksi kesäpäivä saippuakuplaleikkeihin puhallusvälineitä. Niihin löydät ohjeen täältä. Niiden parissa aika kului mukavasti ja oli kivaa tekemistä. Ja heti tietenkin niitä kokeiltiin, välillä tuli melkoisen isoja saippuakuplia ja esikoinen etenkin tykkäsi kuplia tehdä. Ollaan myös käyty leikkipuistoissa touhuilemassa ja lapset ovat käyneet isänsä kanssa yhdellä pellolla retkellä sekä liikennepuistossa ajelemassa polkuautoilla. Liikennepuistoretkellä kävivät myös torin rannassa ostamassa herneitä ja mansikoita.

Esikoisen yksi kesälomatoiveista oli pelata sählyä ja mehän yksi päivä laitettiin sählypelit pystyyn. Luulenpa, että sählyä tulee pelattua useampi kerta tänä kesänä. Ollaan nähty ystäviä/ystäväperheitä, joiden kanssa vietetty ihania hetkiä.

Mökkeily on parasta

Mökillä ollaan jo päästy käymään useampi yö. Siellä on kyllä niin ihana ja rentouttava käydä. Mökki on siis minun isovanhempien omistama, mutta eivät itse enää siellä pysty käymään/huolehtimaan mökistä. Olen siis itsekin lapsena tällä mökillä viettänyt monia kesäpäiviä. Siellä ollaan melkein koko ajan ulkona. Lapset saavat leikkiä ja käyttää mielikuvitusta isolla piha-alueella. Me aikuiset sitten välillä tehdään puita, ajetaan nurmikkoa ja tehdään muitakin mökin ylläpitoon liittyviä asioita.

Parin seuraavan viikon aikana nähdään minun veljeä ja lasten serkkua. Mukavia päiviä siis tiedossa!

Miten teidän kesä on alkanut? Mukavaa kesän jatkoa! 🍓💛

-Saara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *